produk

Daur Ulang Zipper

pedaran pondok:

Daur Ulang Zipper —– Logam, palstik, nilon tiasa dianggo deui, anu ngirangan pisan émisi polutan ti perusahaan manufaktur, sahingga ngajagaan lingkungan, sareng ngahémat sumberdaya. Sareng ieu tiasa nyumponan kabutuhan masarakat modéren pikeun panangtayungan lingkungan, promosi tabungan sareng perjalanan héjo.


  • Ngaran Produk: Daur Ulang Zipper
  • Bahan: plastik / logam / nilon
  • Jenis Zipper: COLSE TUNGGAL
  • Fitur: Berkelanjutan
  • Jumlah modél: Zipper 05
  • Huntu Warna: DTM
  • Slaider: Geser konci otomatis
  • Warna pita: Warna Disaluyukeun
  • Panjangna: Panjang Disaluyukeun
  • MOQ: 2000 pcs
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kauntungannana

    1. perlindungan lingkungan

    2. Harga kalapa;

    3. Pangiriman dina waktosna;

    4. Palayanan anu saé.

    Spésifikasi

    1. Warna ritsleting ramping tanpa warna tambalan 、 titik atanapi karusakan;  

    2. beurat seleting, panjang sareng warna tiasa dilakukeun numutkeun sarat konsumén;

    3. waktos pangiriman gancang;

    4. jasa purna perhatian sareng wareg.

    Tipe Produk Daur Ulang Zipper
    Bahan Plastik / logam / nilon
    Ukuranna   3 # 5 # 8 #  
    Jenis ritsleting C / E O / E 2 caraO / E.
    Ketik pikeun Slider Non-lock, Auto-lock, semi-auto lock atanapi custom slider
    Pita Warna Kartu warna Pantone / YKK / CCC / Warna Khusus
    Huntu Warna Adat
    Panjangna Naon panjangna sayogi
    Aplikasi Baju, Kantong, Tenda ,, Tekstil Bumi, Sapatu, Cover Quilt, jsb
    Mayar Sarat T / T, Sight L / C
    Pesenan Waktos Kapal 7-10 dinten saatos anjeun mastikeun PI, gumantung kana jumlah
    Bungkusan Dina 30 cm: 50 pcs / kantong, 100bags / karton;

    Naék 30 cm: 50 pcs / kantong, 20 atanapi 25 kantong / karton

    Pangiriman DHL, Fedex, UPS, TNT, sareng Pembawa anu sanés sakumaha kabutuhan pelanggan.
    Sertipikat ISO9001, GRS, OEKO-TEX100

    Catetan: Sadaya produk urang tiasa ngaropea. Anjeun tiasa milih ukuran, bahan, bentuk, warna, logo anu anjeun pikahoyong.

    Sateuacan ngadugikeun harga, kami bakal dihargaan upami anjeun tiasa nyayogikeun inpormasi ieu di handap:

    1. Bahan & Ukuran

    2. Warna & Kualitas

    3. Quanlity

    4. Gambar produk (anjeun resep)

    Upami tiasa, pls nyayogikeun inpormasi di luhur ka kami, upami anjeun henteu jelas, kami bakal masihan anjeun naséhat anu hadé sesuai sareng sarat anjeun.

    xi (1)
    xi (3)
    xi (4)
    xi (5)
    xi (2)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami