wartos

 1: Sumberdaya

Ningkatkeun panggunaan sumber daya berkelanjutan

Sadaya komoditi sareng bahan bungkus, ku ngalih kana bahan anu berkelanjutan, ngirangan beban lingkungan, ngirangan ngahasilkeun limbah ngalangkungan siklus hirup komoditi, ngirangan panggunaan minyak alami, sareng nyumbang kana ngawujudkeun masarakat sirkular.

 2: Cai

Ngurangan panggunaan cai, nguatkeun pengelolaan kokotor sareng cai limbah,

Kusabab masalah anu beuki parah tina panyusutan sumber daya cai sareng buruk kualitas cai, éta komitmen pikeun ngirangan jumlah cai anu diperyogikeun dina produksi sareng operasi, sareng ngirangan beban lingkungan tina pembuangan kotoran.

· Ngurangan asupan cai ku museur kana épisiénsi cai sareng dianggo deui di tempat produksi di daérah anu ngagaduhan masalah cai.

· Turutan standar perusahaan nyalira dumasar kana undang-undang pamaréntah sareng peraturan sareng standar industri sapertos ZDHC (Zero Discharge of Hazardous Chemical Substances) sareng nerapkeun pengelolaan cai limbah di sadaya situs produksi.

 3. Bahan Kimia

Manajemén sareng pangirangan zat kimia

Pikeun mastikeun hirup anu beunghar pikeun generasi anu bakal datang, perusahaan ngaminimalkeun dampak sareng beban bahan kimia kana lingkungan.

· Dumasar patokan industri sapertos MRSL (Daptar Zat Terbatas dina Waktos Pabrikan) dumasarkeun kana ZDHC (Zero Discharge of Hazardous Chemical Substances), ngatur panggunaan zat kimia dina sadaya aspek prosés manufaktur ti lebet pikeun langkung ngirangan panggunaan tina zat kimia.

· Taat kana peraturan industri sapertos Standar 100 ku Oeko-Tex pikeun ngaleungitkeun panggunaan zat anu dibatesan dina produk.

Ngembangkeun metode manufaktur énggal pikeun ngirangan émisi bahan kimia ngabahayakeun.

 Hormat HAM sareng ngajaga lingkungan kerja anu adil sareng aman

Kami ngahargaan konsép universal ngahargaan harkat sareng hak sadaya jalma sareng nyumbang kana masarakat anu beragam sareng berkelanjutan.

Ngaliwatan pangakuan sareng hormat kana hak asasi manusa anu komprehensif

1

2


Pos waktos: Jan-09-2021