Tentang Kami

Zhejiang Chuangfa Zipper Technology Co., Ltd.

Sapinuhna kalebetkeun sareng konsép pamikiran Internét ayeuna, babarengan sareng integrasi perguruan tinggi baju, sumber daya agén desain kreatif, ABS parantos ngajaga posisi ngarah dina industri ku cara nyayogikeun produk sareng jasa kualitas. Salaku perusahaan modéren, urang Tujuan pikeun ngudag hasil win-win nguntungkeun silih sareng pangwangunan umum. produk utama : zipper, tombol, bagian hardware. 

+

Daérah penjualan

Amérika Kidul, Amérika Kalér, Éropa, Asia Tenggara, sareng pasar domestik.

+

Grup konsumén

langkung ti 1200 konsumén high-end domestik sareng internasional. 

+

produk lumaku

pakean, sapatu sareng topi, tas, sofa, parabot keur sare, tenda, kantong sare, papayung, bekel perjalanan anu dianggo. 

Kauntungan produk

Dina daptar 20 mérek terkenal luhur di dunya. Di 102 nagara mérek mérek dagang anu didaptarkeun ABS. Langkung ti sajumlah 100 patén-patén penemuan nasional, patén modél utiliti. Laksanakeun tugas panilitian sareng pamekaran produk énggal propinsi, diantarana 3 produk énggal ngalangkungan identifikasi propinsi. Alat produksi calakan pikeun mastikeun efektivitas produksi, kualitas produk pikeun ngahontal standar Éropa.

_MG_9141
_MG_9495
_MG_9496

Kauntungan jasa

Ngagunakeun téknologi Internét, sadar teu aya bédana dina waktos Globalisasi. Pra - penjualan pikeun nyayogikeun palanggan pikeun pamekaran produk énggal, konsultasi sareng solusi, latihan téknis sareng jasa tambah nilai sanés. Saatos penjualan kanggo nyayogikeun dukungan téknis ka konsumén, keluhan pelanggan, saran, tanggapan sareng jaminan kualitas sareng jasa sanésna.

_MG_9147