produk

7 # nilon pos tahan cai kalayan print 2-way open end

pedaran pondok:

Ritsleting ABS tiasa ngadamel zip nilon tahan cai dina ukuran 3 sareng ukuran 5 sareng ukuran 7.

Beungeut pita ditutupan ku lapisan TPU anu ngamungkinkeun zipper janten panolak cai. Sareng TPU ngagaduhan 2 jinis, pangaruh ngagurilap, sareng pangaruh matte. Permukaan matte langkung seueur dianggo. Komo deui, urang tiasa ngalelepkeun TPU sami sareng kasét, atanapi benten sareng warna pita.

Sareng sababaraha palanggan langkung resep nyitak desainna dina kasét supados seleting tiasa janten bagian hiasan. 


  • Ngaran Produk: 7 # nilon pos tahan cai kalayan print 2-way open end
  • Bahan: Nilon
  • Jenis Zipper: Buka-Tungtung
  • Fitur: Berkelanjutan
  • Jumlah modél: nilon Zipper 07
  • Huntu Warna: DTM
  • Slaider: Konci otomatis
  • Warna pita: Warna Disaluyukeun
  • Panjangna: Panjang Disaluyukeun
  • MOQ: 2000 pcs
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kauntungannana

    1. Harga kalapa;

    2. Pangiriman dina waktosna;

    3. Palayanan anu saé.

    4. huntu nilon lancar;

    Spésifikasi

    1. waktos pangiriman gancang;

    2. Warna ritsleting ramping tanpa warna tambalan 、 titik atanapi karusakan;  

    3. beurat seleting, panjang sareng warna tiasa dilakukeun numutkeun sarat konsumén;

    4. jasa purna perhatian sareng wareg.

    Tipe Produk Ritslét nilon
    Bahan Poliéster sareng katun + huntu nilon
    Ukuranna 3 # 5 # 7 #
    Jenis ritsleting C / E, O / E, 2 Cara O / E, O-type 2-arah C / E, X-type 2-cara C / E, R-type 2-cara C / E,
    Ketik pikeun Slider Non-lock, Auto-lock, semi-auto lock atanapi custom slider
    Pita Warna Kartu warna Pantone atanapi YKK
    Huntu Warna Adat
    Panjangna Naon panjangna sayogi
    Aplikasi  Garment, Kantong, Tenda, Tekstil Bumi, Sapatu, Cover Quilt, jsb
    Mayar Sarat T / T, tetempoan L / C
    Pesenan Waktos Kapal 15-20 Dinten, gumantung kana jumlah
    Bungkusan Dina 30 cm: 50 pcs / kantong, 100bags / karton;

    Naék 30 cm: 50 pcs / kantong, 20 atanapi 25 kantong / karton

    Pangiriman DHL, FEDEX, UPS, TNT, Hawa atanapi Laut
    Sertipikat ISO9001, GRS, OEKO-TEX100

    Catetan: Sadaya produk urang tiasa ngaropea. Anjeun tiasa milih ukuran, bahan, bentuk, warna, logo anu anjeun pikahoyong.

    Sateuacan ngadugikeun harga, kami bakal dihargaan upami anjeun tiasa nyayogikeun inpormasi ieu di handap:

    1. Bahan & Ukuran

    2. Warna & Kualitas

    3. Quanlity

    4. Gambar produk (anjeun resep)

    Upami tiasa, pls nyayogikeun inpormasi di luhur ka kami, upami anjeun henteu jelas, kami bakal masihan anjeun naséhat anu hadé sesuai sareng sarat anjeun.

    1 (1)
    1 (2)
    1 (3)
    1 (4)
    1 (5)
    1 (6)
    1 (7)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami