produk

7 # nilon pos dibalikkeun 2-cara kabuka tungtung

pedaran pondok:

Ritsleting nilon ABS didamel tina pita anu saé sareng kakuatan sareng kateguhan anu luhur sareng ramping huntu lemes tanpa burrs. Éta lemes, lemes sareng multi-warna, anu mangrupikeun jinis ritsleting anu paling umum.

Sedengkeun pikeun zipper anu dibalikkeun, anjeun henteu tiasa ningali huntu ti gigir payun janten disarankeun pikeun huntu na anu hoyong disumputkeun, supados nyayogikeun nasabah langkung seueur pilihan sareng desain. Hal ieu seueur dianggo dina baju, kantong, sareng sajabana. Ieu mangrupikeun barang anu paling stabil.


  • Ngaran Produk: 7 # nilon pos dibalikkeun 2-cara kabuka tungtung
  • Bahan: Nilon
  • Jenis Zipper: Buka-Tungtung
  • Fitur: Berkelanjutan
  • Jumlah modél: nilon Zipper 07
  • Huntu Warna: DTM
  • Slaider: Geser konci otomatis
  • Warna pita: Warna Disaluyukeun
  • Panjangna: Panjang Disaluyukeun
  • MOQ: 1000 pcs
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kauntungannana

    1. Harga kalapa;

    2. Pangiriman dina waktosna;

    3. Palayanan anu saé.

    4. huntu nilon lancar;

    Spésifikasi

    1. waktos pangiriman gancang;

    2. Warna ritsleting ramping tanpa warna tambalan 、 titik atanapi karusakan;  

    3. beurat seleting, panjang sareng warna tiasa dilakukeun numutkeun sarat konsumén;

    4. jasa purna perhatian sareng wareg.

    Tipe Produk Ritslét nilon
    Bahan Pita poliéster + huntu nilon
    Ukuranna 3 # 4 # 5 # 7 # 8 #
    Jenis ritsleting C / E, O / E, 2 Cara O / E, O-type 2-arah C / E, X-type 2-cara C / E, R-type 2-cara C / E,
    Ketik pikeun Slider Non-lock, Auto-lock, semi-auto lock atanapi custom slider
    Pita Warna Kartu warna Pantone atanapi YKK
    Huntu Warna Adat
    Panjangna Naon panjangna sayogi
    Aplikasi Garment, Kantong, Tenda, Tekstil Bumi, Sapatu, Cover Quilt, jsb
    Mayar Sarat T / T, tetempoan L / C
    Pesenan Waktos Kapal 3-5 Dinten, gumantung kana jumlah
    Bungkusan Dina 30 cm: 50 pcs / kantong, 100bags / karton;

    Naék 30 cm: 50 pcs / kantong, 20 atanapi 25 kantong / karton

    Pangiriman DHL, FEDEX, UPS, TNT, Hawa atanapi Laut
    Sertipikat ISO9001, GRS, OEKO-TEX100

    Catetan: Sadaya produk urang tiasa ngaropea. Anjeun tiasa milih ukuran, bahan, bentuk, warna, logo anu anjeun pikahoyong.

    Sateuacan ngadugikeun harga, kami bakal dihargaan upami anjeun tiasa nyayogikeun inpormasi ieu di handap:

    1. Bahan & Ukuran

    2. Warna & Kualitas

    3. Quanlity

    4. Gambar produk (anjeun resep)

    Upami tiasa, pls nyayogikeun inpormasi di luhur ka kami, upami anjeun henteu jelas, kami bakal masihan anjeun naséhat anu hadé sesuai sareng sarat anjeun.

    xi (1)
    xi (2)
    xi (3)
    xi (4)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami