produk

7 # nilon pos seuneu tahan 2 arah tungtung kabuka

pedaran pondok:

Ritsleting ABS tiasa ngajantenkeun tahan nilon zip zip dina ukuran 3 sareng ukuran 5 sareng ukuran 7. Ziplét nilon didamel tina pita anu saé sareng kakuatan anu luhur sareng kateguhan sareng ramping huntu lemes tanpa burrs.

Dianyam ku bahan tahan seuneu, kasétna moal kaduruk atanapi nyababkeun seuneu dina hawa. Sareng, anjeun tiasa ngalelep kana warna naon anu anjeun resep. Sumawona, kusabab tahan panas jangka panjang, panyusutan, panutupan, tendering moal kajadian sanajan éta kakeunaan suhu tinggi pikeun waktos anu pondok. Nanging, karbonisasi bakal lumangsung nalika kasétna dihurungkeun.


  • Ngaran Produk: 7 # nilon pos seuneu tahan 2 arah tungtung kabuka
  • Bahan: Nilon
  • Jenis Zipper: Buka-Tungtung
  • Fitur: Berkelanjutan
  • Jumlah modél: nilon Zipper 07
  • Huntu Warna: DTM
  • Slaider: Geser konci otomatis
  • Warna pita: Warna Disaluyukeun
  • Panjangna: Panjang Disaluyukeun
  • MOQ: 2000 pcs
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kauntungannana

    1. Harga kalapa;

    2. Pangiriman dina waktosna;

    3. Palayanan anu saé.

    4. huntu nilon lancar;

    Spésifikasi

    1. waktos pangiriman gancang;

    2. Warna ritsleting ramping tanpa warna tambalan 、 titik atanapi karusakan;  

    3. beurat seleting, panjang sareng warna tiasa dilakukeun numutkeun sarat konsumén;

    4. jasa purna perhatian sareng wareg.

    Tipe Produk Ritslét nilon
    Bahan Poliéster sareng katun + huntu nilon
    Ukuranna 3 # 5 # 7 #
    Jenis ritsleting C / E, O / E, 2 Cara O / E, O-type 2-arah C / E, X-type 2-cara C / E, R-type 2-cara C / E,
    Ketik pikeun Slider Non-lock, Auto-lock, semi-auto lock atanapi custom slider
    Pita Warna Kartu warna Pantone atanapi YKK
    Huntu Warna Adat
    Panjangna Naon panjangna sayogi
    Aplikasi Garment, Kantong, Tenda, Tekstil Bumi, Sapatu, Cover Quilt, jsb
    Mayar Sarat T / T, tetempoan L / C
    Pesenan Waktos Kapal 15-20 Dinten, gumantung kana jumlah
    Bungkusan Dina 30 cm: 50 pcs / kantong, 100bags / karton;

    Naék 30 cm: 50 pcs / kantong, 20 atanapi 25 kantong / karton

    Pangiriman DHL, FEDEX, UPS, TNT, Hawa atanapi Laut
    Sertipikat ISO9001, GRS, OEKO-TEX100

    Catetan: Sadaya produk urang tiasa ngaropea. Anjeun tiasa milih ukuran, bahan, bentuk, warna, logo anu anjeun pikahoyong.

    Sateuacan ngadugikeun harga, kami bakal dihargaan upami anjeun tiasa nyayogikeun inpormasi ieu di handap:

    1. Bahan & Ukuran

    2. Warna & Kualitas

    3. Quanlity

    4. Gambar produk (anjeun resep)

    Upami tiasa, pls nyayogikeun inpormasi di luhur ka kami, upami anjeun henteu jelas, kami bakal masihan anjeun naséhat anu hadé sesuai sareng sarat anjeun.

    xi (1)
    xi (2)
    xi (3)
    xi (7)
    xi (5)
    xi (4)
    xi (6)
    xi (8)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami