produk

5 # plastik pos suhu luhur tahan tahan + slaider plastik

pedaran pondok:

Ritsleting ABS tiasa ngadamel résiprét plastik tahan suhu luhur dina ukuran 3 sareng ukuran 5 sareng ukuran 8. Ngabandingkeun sareng zip tahan seuneu, anu ieu bakal langkung mirah. Samentawis éta, zipper plastik ieu henteu tiasa dilebur dina suhu 180 ℃ anu diperyogikeun pikeun sababaraha pakean fungsional. Samentawis éta, urang tiasa ngadamel seueur gaya huntu, huntu dinamis, huntu jagong, huntu anu diintensifkeun, jsb.


  • Ngaran Produk: 5 # plastik pos suhu luhur tahan tahan + slaider plastik
  • Bahan: plastik
  • Jenis Zipper: tutup -End
  • Fitur: Berkelanjutan
  • Jumlah modél: plastik Zipper 05
  • Huntu Warna: DTM
  • Slaider: Geser konci otomatis
  • Warna pita: Warna Disaluyukeun
  • Panjangna: Panjang Disaluyukeun
  • MOQ: 2000 pcs
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kauntungannana

    1. Harga kalapa;

    2. Pangiriman dina waktosna;

    3. Palayanan anu saé.

    4. huntu nilon lancar;

    Spésifikasi

    1. waktos pangiriman gancang;

    2. Warna ritsleting ramping tanpa warna tambalan 、 titik atanapi karusakan;  

    3. beurat seleting, panjang sareng warna tiasa dilakukeun numutkeun sarat konsumén;

    4. jasa purna perhatian sareng wareg.

    Tipe Produk Seleting plastik
    Bahan Pita poliéster + huntu palastik
    Ukuranna 3 # 5 # 8 #
    Jenis ritsleting C / E, O / E, 2 Cara O / E, O-type 2-arah C / E, X-type 2-cara C / E, R-type 2-cara C / E,
    Ketik pikeun Slider Non-lock, Auto-lock, semi-auto lock atanapi custom slider
    Pita Warna Kartu warna Pantone atanapi YKK
    Huntu Warna Adat
    Panjangna Naon panjangna sayogi
    Aplikasi Garment, Kantong, Tenda, Tekstil Bumi, Sapatu, Cover Quilt, jsb
    Mayar Sarat T / T, tetempoan L / C
    Pesenan Waktos Kapal 15-20 Dinten, gumantung kana jumlah
    Bungkusan Dina 30 cm: 50 pcs / kantong, 100bags / karton;

    Naék 30 cm: 50 pcs / kantong, 20 atanapi 25 kantong / karton

    Pangiriman DHL, FEDEX, UPS, TNT, Hawa atanapi Laut
    Sertipikat ISO9001, GRS, OEKO-TEX100

    Catetan: Sadaya produk urang tiasa ngaropea. Anjeun tiasa milih ukuran, bahan, bentuk, warna, logo anu anjeun pikahoyong.

    Sateuacan ngadugikeun harga, kami bakal dihargaan upami anjeun tiasa nyayogikeun inpormasi ieu di handap:

    1. Bahan & Ukuran

    2. Warna & Kualitas

    3. Quanlity

    4. Gambar produk (anjeun resep)

    Upami tiasa, pls nyayogikeun inpormasi di luhur ka kami, upami anjeun henteu jelas, kami bakal masihan anjeun naséhat anu hadé sesuai sareng sarat anjeun.

    xi (1)
    xi (2)
    xi (3)
    xi (4)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami