produk

5 # Logam Y Huntu ngagurilap Silver Zipper C / E.

pedaran pondok:


  • Ngaran Produk: 5 # Logam Y Huntu ngagurilap Silver Zipper C / E.
  • Bahan: Paduan Logam
  • Nomer pos: 5 #
  • Jenis Zipper: C / E.
  • Fitur: Cocog sareng Jaket Kasual, Jaket kulit, Pakéan, kantong, baju haneut, Calana.ect
  • Huntu Warna: Pérak ngagurilap
  • Slaider: Ngonci Slider Otomatis atanapi Ngepaskeun
  • Warna pita: Hideung, tiasa dipilih.
  • Panjangna: 15cm, tiasa didamel
  • MOQ: 3000 pcs
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kauntungannana

    1.S trong huntu, tarik pisan Lancar

    2. Harga kalapa pisan

    3. waktos Pangiriman pondok

    4. Lega Wengkuan Pamakéan

    Spésifikasi

    Tipe Produk Logam Y Huntu ngagurilap Silver Zipper
    Bahan Paduan Logam
    Ukuranna 3 # 5 # 7 # 8 # 10 #  
    Jenis ritsleting C / EO / E.
    Ketik pikeun Slider Ngonci otomatis atanapi ngarésér slaid
    Pita Warna Hideung, tiasa nampi warna Pantone / YKK / D / C / Colourised Color
    Huntu Warna Tiasa dipilih sakumaha per kartu plating huntu kami
    Panjangna 15cm normal, 60cm, tapi tiasa dilakukeun dina urutan
    MOQ 2000-3000pcs / warna normal, tapi tiasa didamel sakumaha sarat konsumén.
    Aplikasi Cocog sareng Jaket Kasual, Jaket kulit, Pakéan, kantong, baju haneut, Calana.ect
    Mayar Sarat T / T, Sight L / C
    Waktos pangiriman 7-10 dinten saatos anjeun mastikeun PI, detil gumantung kana kuantitas anjeun
    Ngepak Dina 30 cm: 50 pcs / kantong, 100bags / karton;

    Naék 30 cm: 50 pcs / kantong, 20 atanapi 25 kantong / karton

    Jalan Transportasi DHL, Fedex, UPS, TNT, sareng Pembawa anu sanés sakumaha kabutuhan pelanggan.
    Sertipikat ISO9001, GRS, OEKO-TEX100

    Catetan: Sadaya produk urang tiasa ngaropea. Anjeun tiasa milih ukuran, bahan, bentuk, warna, logo anu anjeun pikahoyong. Sateuacan ngadugikeun harga, kami bakal ngaapresiasi upami anjeun tiasa nyayogikeun inpormasi ieu di handap:

    1. Gaya zip & Nomer

    1. Bahan & Ukuran

    2. Warna & Kualitas (panggunaan zip, khusus pikeun papakéan kulit, pls nyatakeun sacara jelas.)

    3. Jumlah

    4. Gambar produk (upami anjeun gaduh)

    Inpormasi langkung jéntré anu anjeun nyayogikeun, harga langkung mirah atanapi langkung pikaresepeun anjeun tiasa kéngingkeun. Wilujeng sumping pikeun ngirimkeun kami patarosan!

    Ngarepkeun ngadangu ti anjeun geuwat!

    xi (1)
    xi (1)
    xi (2)
    xi (3)
    xi (4)
    xi (5)
    xi (6)
    xi (7)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami