produk

3 # nilon pos tahan cai sareng téks cetak tungtung tungtung + slaider semi-otomatis

pedaran pondok:

Ritsleting ABS tiasa ngadamel zip nilon tahan cai dina ukuran 3 sareng ukuran 5 sareng ukuran 7.

Beungeut pita ditutupan ku lapisan TPU anu ngamungkinkeun zipper janten panolak cai. Sareng TPU ngagaduhan 2 jinis, pangaruh ngagurilap, sareng pangaruh matte. Permukaan matte langkung seueur dianggo. Komo deui, urang tiasa ngalelepkeun TPU sami sareng kasét, atanapi benten sareng warna pita.

Sareng sababaraha palanggan langkung resep nyitak logo na dina pita supados seleting tiasa janten bagian hiasan. 


  • Ngaran Produk: 3 # nilon pos tahan cai sareng téks cetak tungtung tungtung + slaider semi-otomatis
  • Bahan: Nilon
  • Jenis Zipper: Tutup-Tungtung
  • Fitur: Berkelanjutan
  • Jumlah modél: nilon Zipper 03
  • Huntu Warna: DTM
  • Slaider: konci semi-otomatis
  • Warna pita: Warna Disaluyukeun
  • Panjangna: Panjang Disaluyukeun
  • MOQ: 2000 pcs
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kauntungannana

    1. Harga kalapa;

    2. Pangiriman dina waktosna;

    3. Palayanan anu saé.

    4. huntu nilon lancar;

    Spésifikasi

    52051
    xi (1)
    xi (3)
    xi (2)
    xi (6)
    xi (4)
    xi (5)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami