produk

3 # nilon pos Tapeung Polyester Kahuripan tungtung caket

pedaran pondok:

Ritsleting ABS nyayogikeun dua jinis kasét pikeun ritsleting anu henteu katingali - pita poliéster sareng pita renda.

Ritslét anu henteu katingali tiasa nyumputkeun bagian anu kabuka sahingga disarankeun pikeun baju resmi atanapi rok, anu bagian-bagianna kedah disumputkeun.

Sareng urang tiasa ngahasilkeun otomatis-lock sareng non-lock pikeun ritsleting anu henteu katingali pikeun minuhan sarat konsumén anu béda.


  • Ngaran Produk: 3 # nilon pos Tapeung Polyester Kahuripan tungtung caket
  • Bahan: Nilon
  • Jenis Zipper: Tutup-Tungtung
  • Fitur: Berkelanjutan
  • Jumlah modél: nilon Zipper 03
  • Huntu Warna: DTM
  • Slaider: Geser konci otomatis
  • Warna pita: Warna Disaluyukeun
  • Panjangna: Panjang Disaluyukeun
  • MOQ: 1000 pcs
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kauntungannana

    1. Harga kalapa;

    2. Pangiriman dina waktosna;

    3. Palayanan anu saé.

    4. huntu nilon lancar;

    Spésifikasi

    1. waktos pangiriman gancang;

    2. Warna ritsleting ramping tanpa warna tambalan 、 titik atanapi karusakan;  

    3. beurat seleting, panjang sareng warna tiasa dilakukeun numutkeun sarat konsumén;

    4. jasa purna perhatian sareng wareg.

    Tipe Produk Ritslét nilon
    Bahan Pita poliéster + huntu nilon
    Ukuranna 3 # 4 # 5 #
    Jenis ritsleting C / E.  
    Ketik pikeun Slider Henteu konci, Konci otomatis,
    Pita Warna Kartu warna Pantone atanapi YKK
    Huntu Warna Adat
    Panjangna Naon panjangna sayogi
    Aplikasi Pakéan, rok, Garment, Tekstil Bumi, Cover Quilt, jsb
    Mayar Sarat T / T, tetempoan L / C
    Pesenan Waktos Kapal 3-5 Dinten, gumantung kana jumlah
    Bungkusan Dina 30 cm: 50 pcs / kantong, 100bags / karton;

    Naék 30 cm: 50 pcs / kantong, 20 atanapi 25 kantong / karton

    Pangiriman DHL, FEDEX, UPS, TNT, Hawa atanapi Laut
    Sertipikat ISO9001, GRS, OEKO-TEX100

    Catetan: Sadaya produk urang tiasa ngaropea. Anjeun tiasa milih ukuran, bahan, bentuk, warna, logo anu anjeun pikahoyong.

    Sateuacan ngadugikeun harga, kami bakal dihargaan upami anjeun tiasa nyayogikeun inpormasi ieu di handap:

    1. Bahan & Ukuran

    2. Warna & Kualitas

    3. Quanlity

    4. Gambar produk (anjeun resep)

    Upami tiasa, pls nyayogikeun inpormasi di luhur ka kami, upami anjeun henteu jelas, kami bakal masihan anjeun naséhat anu hadé sesuai sareng sarat anjeun.

    xi (1)
    xi (2)
    xi (3)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami